Blog

Woocommerce webshop

Woocommerce webshop

SOSCoin is een WordPress website met een Woocommerce webshop extensie zodat de website een geïntegreerde webshop heeft. Het voordeel hiervan is dat de website gewoon de look en feel heeft van een normale website, maar ook de vindbaarheid in google van een reguliere WordPress. Deze is over het algemeen vele malen beter dan bijvoorbeeld een PrestaShop of Magento. De Woocommerce webshop extensie biedt de mogelijkheid om producten aan te bieden op de website, maar ook direct met iDeal, PayPal en Creditcard afrekenen. Eigenlijk heeft het zo een beetje alle mogelijkheden van een reguliere webshop.

SOSCoin

SOSCoin heeft gekozen de focus te leggen op de verkoop van een enkel artikel met daarbij de mogelijkheid om extra artikelen te kiezen vanuit de winkelwagen. De website is redelijk basic, maar houdt echt focus op het product. De gehele website is ingericht op het verkopen van de SOSCoin.

Contact

Wil jij net als SOSCoin een woocommerce webshop voor jou bestaande WordPress website of wil je een geheel nieuwe webshop laten bouwen? Dit kan al vanaf 500 euro bij Kroeze & Koolmees Online. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of specifieke offerte,

Top

Geef een reactie

Required fields are marked *.


Top