Website

WordPress website

WordPress website

Kroeze & Koolmees Online bouwt een professionele website voor u in WordPress bestaande uit een homepage en twee pagina’s. WordPress is op dit moment het meest populaire content management systeem (CMS). De website wordt standaard voorzien van SEO voorzieningen (waardoor u website gemakkelijk hoger in google komt) en uw social media accounts worden voor u geïntegreerd. Tevens krijgt u een thema naar keuze en u kunt zelf eenvoudig extra pagina’s aanmaken middels de handleiding die u van ons krijgt. Als u het onderhoud van uw website niet zelf wilt doen heeft Kroeze & Koolmees Online hiervoor een servicecontract.

De kosten van dit pakket zijn vanaf 750 euro. Het enige wat u hoeft te doen is de content aanleveren (teksten, foto’s en eventueel video’s) zodat Kroeze & Koolmees Online deze op uw website kan zetten. Als u een website afneemt bij Kroeze & Koolmees Online is het raadzaam om ook gebruik te maken van onze hosting service. Als u dit niet doet verzoeken wij u vriendelijk ons van de hosting gegevens te voorzien.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek waar al uw wensen in kaart worden gebracht en waarbij wij meedenken over uw project. Of u nu een startend ondernemer bent of een gevestigd bedrijf Kroeze & Koolmees Online levert voor iedereen maatwerk. Als u voorbeelden wilt zien van ons werk kunt u op terecht op het uitgebreide portfolio dat Kroeze & Koolmees Online opgebouwd heeft.

Top