Blog

Website laten ombouwen naar WordPress

Een dienst die Kroeze & Koolmees Online op dit moment ook veel levert is het ombouwen van websites naar een WordPress. Dan kan je afvragen: ‘waarom zou ik dat willen?’. Veel webontwikkelaars maken gebruikt van een eigen CMS systeem waar veel tijd in gestoken is om op te zetten. De prijzen van dit soort websites zijn daardoor vaak hoger. Daarnaast is een eigen CMS systeem in het begin gewoon prima, maar het verouderd vaak snel. WordPress wordt ontzettend vaak geupdate en daardoor is het altijd van deze tijd. Hier falen veel eigen CMS systemen van webontwikkelaars. Kroeze & Koolmees Online heeft daarom bewust gekozen om te werken met WordPress.

WordPress is ook erg goed voor google, omdat het een groot platform is met veel gebruikers. In tegenstelling tot een eigen CMS systeem zal je beter scoren met een WordPress. Daarnaast is het in WordPress eenvoudig om permalinks aan te passen en kun je een arsenaal goede plugins vinden voor welk doel dan ook. Denk hierbij aan: SEO plugins, contactformulieren, social media plugins, sliders en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je kunt zelfs een webshop integreren in je WordPress. Bloggen is ook erg vriendelijk opgezet en social media kan naadloos worden geïntegreerd. De voordelen van WordPress ten opzichte van een eigen CMS systeem zijn eindeloos. Vandaar dat het website laten ombouwen naar WordPress op dit moment erg populair is.

Waarom nog langer wachten met overgaan op het meest professionele CMS systeem van deze tijd? Neem contact op via de contactpagina of bel mij direct op 0648232819 voor een kennismakingsgesprek.

 

Top

Geef een reactie

Required fields are marked *.


Top