Blog

Website laten maken

Als je hier terecht ben gekomen ben je waarschijnlijk op zoek naar een website of erover na aan het denken of je zelf een website gaat bouwen of dat je dit aan een bureau uitbesteedt. Het eerste bezwaar om een website te laten maken zijn vaak de kosten. Veel bureau’s hebben jarenlang te veel geld gevraagd aan ondernemers voor het bouwen van websites en de meeste doen dit nog steeds. De nietsvermoedende ondernemer betaald belachelijke bedragen van duizenden euro’s voor een website. Hierdoor willen veel ondernemers de website niet meer laten maken, maar dit zelf gaan doen.

Bedenk je wel dat het een tijdrovend proces is om zelf een website in elkaar te zetten en dat er wat kennis is vereist. Bij Kroeze & Koolmees Online laat je al een website maken voor 250 euro. Je krijgt dan een WordPress (CMS) website met drie pagina’s, een thema naar keuze, geïntegreerde social media en zoekmachine optimalisatie. Daarnaast krijg je een handleiding zodat je zelf vervolgens eenvoudig pagina’s kan maken en teksten en video’s kunt toevoegen. Tevens is het mogelijk om een servicecontract te nemen zodat je de website vervolgens ook niet zelf hoeft te onderhouden. Kroeze & Koolmees Online zorgt er dan voor dat je zoekmachine optimalisatie up to date blijft en er worden maandelijks een aantal wijzigingen voor je gedaan.

Daarnaast zijn de websites die Kroeze & Koolmees Online maakt altijd volledig mobile responsive. Dit houdt in dat de website zich op ieder formaat automatisch aanpast. Of dit nu een tablet, mobiele telefoon of computerscherm is de website zal zich altijd zo optimaal mogelijk laden. Hierbij houdt deze ook rekening met het aanpassen van het formaat van foto sliders en video’s.

Een mooi voorbeeld van een website die Kroeze & Koolmees Online onlangs gemaakt heeft is Gokhie’s Haarmode. Voor verder werk van Kroeze & Koolmees Online verwijs ik naar het portfolio.

Wil jij ook een professionele website laten maken voor 250 euro? Of wil je eerst een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden van jou website/project bespreken? Neem dan contact op

Top

Geef een reactie

Required fields are marked *.


Top