Webshop

Webshop

Webshop

Kroeze & Koolmees online maakt een complete WordPress website met WooCommerce webshop inclusief een betaalsysteem (iDeal, Paypal, Bankoverschrijving en Creditcard). De webshop is SEO friendly en heeft geïntegreerde social media accounts. U krijgt een premium template naar keuze en een handleiding zodat u zelf de producten kunt toevoegen in uw website. Als u dit liever niet zelf doet kan Kroeze & Koolmees Online dit voor u doen. Afhankelijk van het aantal producten wordt daarvoor een meerprijs in rekening gebracht. Uiteraard zetten wij de producten erin met een volledige meta descriptie, focus sw, SEO snippet en on page SEO met de juiste headers. Dit zorgt ervoor dat uw product makkelijker een goede positie verkrijgt in Google.

De kosten van het bouwen van een basis webshop beginnen vanaf 900 euro. U krijgt een WordPress website met een premium template dat geschikt is voor WooCommerce. De WooCommerce plugin wordt voor u geïnstalleerd en verbonden aan een betaalsysteem. Deze webshops zijn standaard erg SEO vriendelijk en het is niet ontzettend lastig om een degelijke positie in Google te verkrijgen met de juiste inspanning. Als u echt een prominente positie wilt verkrijgen voor uw producten raden wij een SEO contract aan. Een webshop is een aantrekkelijke manier om uw producten te verkopen aan consumenten in een wereld waar internet een steeds grotere rol gaat spelen. Met een webshop is het nog belangrijker om hard te werken aan positie verbetering het vergroten van bezoekersaantallen en optimaliseren van conversie. Kroeze & Koolmees Online kan hierin een actieve of ondersteunende rol spelen!

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek waar al uw wensen in kaart worden gebracht en waarbij wij meedenken over uw project. Of u nu een startend ondernemer bent of een gevestigd bedrijf Kroeze & Koolmees Online levert voor iedereen maatwerk. Als u voorbeelden wilt zien van ons werk kunt u op terecht op het uitgebreide portfolio dat Kroeze & Koolmees Online opgebouwd heeft.

  • Een webshop in WordPress met WooCommerce vanaf 600 euro
  • Volledig mobile responsive
  • Search engine optimized (On page SEO)
Top