Blog

SEO laten verbeteren door professionals

SEO belangrijkste onderdeel van uw website.

Als ondernemer of bedrijf is een website uw digitale visitekaartje. U wilt klanten aantrekken middels uw website, maar daarvoor moet u uiteraard wel gevonden worden. Om gevonden te worden in Google dient een website aan een aantal eisen te voldoen. Steeds meer bedrijven gaan SEO oftewel Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Professionals zorgen er dan voor dat uw website aan deze eisen voldoet. Echter zijn SEO pakketten bij web bedrijven bijzonder kostbaar. Een junior SEO-er kost over het algemeen 45 euro per uur een medior SEO-er 60 euro per uur en een senior SEO-er 90 euro per uur. Natuurlijk hanteert Kroeze & Koolmees Online hele andere tarieven! Ons missie is nog altijd kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs.

Bent u ook klaar voor nieuwe klanten? Laat ons aan uw SEO werken.

Bij professionele bedrijven betaalt u de hoofdprijs, maar wat krijgt u hiervoor terug? Voor een SEO strategie van 10.000 euro per jaar beloven grote bedrijven u 1000 bezoekers per maand met een conversie van rond de 2%. Persoonlijk vind ik dat niet bijzonder veel voor de prijs die ervoor betaald dient te worden. Bij ons kunt u al vanaf 250 euro per maand een SEO pakket afnemen en hiervoor investeren wij 8 uur per maand aan uw SEO. Wij maken een backlink profiel voor u aan, verbeteren de interne SEO op uw website door te onderzoeken waar uw bezoekers op binnenkomen en deze pagina’s verder te verbeteren. U zult binnen 3 maanden gegarandeerd grote verbetering zien in uw bezoekersaantallen en verbetering in uw conversie. Inmiddels hebben wij veel ervaring met het uitzetten van SEO strategieën en behalen van goede resultaten.

Uiteraard kan iedereen dergelijke claims maken en daarom zal ik wat screenshots bijvoegen van webshops waarvan ik de SEO heb gedaan.

SEO SEO SEO

 

In het 2e en 3e voorbeeld is de statistics plugin pas onlangs geïnstalleerd vandaar dat er nog geen getallen zijn van de bezoekers per jaar. Zoals u kunt zien hebben alle 3 de webshops behoorlijk wat dagelijkse bezoekers en dit was niet het geval meer dan drie maanden geleden. Het is echt mogelijk om in een paar maanden ontzettend veel verbetering in resultaten te maken door de juiste analyses op uw website te doen.

Probeer het drie maanden vrijblijvend voor 750 euro en zie of ook uw website beter gevonden gaat worden in google!

Top

Geef een reactie

Required fields are marked *.


Top