Blog

Nieuwe WordPress voor administratie kantoor

Kroeze & Koolmees Online heeft ontzettend veel verschillende soorten klanten uit diverse branches. Voor al deze klanten moet telkens weer een originele website gemaakt worden. Het is voor ons dan ook een uitdaging om voor elke klant een passend template te vinden en zo aan te passen dat het aansluit bij de huisstijl.

Het lukt Kroeze & Koolmees Online toch telkens weer om een geschikt template te vinden die past bij de uitstraling van het bedrijf van ons klant. Zo ook voor de nieuwe WordPress voor administratie kantoor B&K Partners B.V. Een frisse uitstraling die past bij een administratie en belasting kantoor. Je ziet ontzettend veel verouderde sites bij dergelijke bedrijven.

In elke branche is het belangrijk om een strakke website te hebben, want zoals ik altijd zeg is het “een digitaal visitekaartje”. Veel bedrijven realiseren zich niet dat iedereen tegenwoordig zijn smartphone, tablet of computer pakt en direct op internet zoekt naar jou bedrijf voordat er zaken mee gedaan worden. Als jouw bedrijf dan een vreselijk verouderde website heeft kost dit je ontzettend veel klandizie. Het is in 2015 ontzettend belangrijk om een goede bedrijfsuitstraling te hebben. Vaak zijn het juist de mooiste bedrijven met de grootste klanten en gaafste panden die de lelijkste websites hebben. Naast dat het uitstraling mist is het ook lastig vindbaar in google als je een website hebt die ontzettend oud is.

Zie hier het voorbeeld van Benk Partners B.V. die een voorloper is in zijn branche! Bent u nu ook overtuigd van het voordeel van een vernieuwde en frisse website die goed vindbaar is voor uw potentiële klanten neem dan contact met ons op!

Top

Geef een reactie

Required fields are marked *.


Top