Blog

Nieuwe WooCommerce webshop

Onlangs heeft Kroeze & Koolmees Online weer een nieuwe WooCommerce webshop gebouwd voor Koop Powerbanks. Deze webshop verkoopt elektronische artikelen tegen scherpe prijzen. Voor deze klant was design erg belangrijk.

Kroeze & Koolmees Online heeft veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een webshop met een mooi uiterlijk. Het resultaat is hier te zien. Daarnaast zitten er ongelofelijk veel functies in de Koop Powerbanks webshop. Zo hebben we een mail integratie functie gemaakt in WooCommerce dat iedere klant automatisch op de mail lijst komt bij het aanmaken van een bestelling. Verder zit er een speciale verzendkosten module in die kijkt naar afmeting en gewicht en bepaald of het een briefpakket zending van 3,95 euro wordt of een pakket zending van 6,95 euro.

De functies zijn erg uitgebreid en het design daarbij is ook nog erg fijn om te zien. In de slider zitten meteen call to action knoppen die consumenten uitdagen om direct naar de winkel of zelfs een bepaald product in de winkel gaan. De blogs staan op een interactieve manier op de homepage waardoor de lezer uitgedaagd wordt om artikelen te lezen en langer rond te surfen op de webshop.

Er zijn nog talloze andere functies waardoor verschillende image boxes met daarin de service die je biedt. In deze webshop zie je ook 3 foto’s die direct doorverwijzen (call to action) naar belangrijke gedeeltes van de webshop.

Social media is ook op een mooie manier geïntegreerd in de webshop waardoor klanten eenvoudig een artikel of product kunnen delen met anderen. Bent jij ook op zoek naar een nieuwe WooCommerce webshop? Neem dan contact op voor een offerte of afspraak om het met elkaar te bespreken.

Top

Geef een reactie

Required fields are marked *.


Top