Blog

7 redenen waarom u toe bent aan een nieuwe website

Ja u leest het goed! 7 signalen waarom het tijd is voor een nieuwe website. Helaas is een website ook een ‘product’ die op termijn gedateerd raakt. Een website is het digitale visitekaartje van uw onderneming en het is belangrijk dat uw website uitnodigend is.

1. Werkt niet op mobiel

Een groot deel van het internetverkeer gaat middels mobiele apparaten en niets is meer frustrerend dan een website die niet mobiele werkt. Tevens loop je daarmee een grote groep klanten mis.

2. Verouderde look

Als een website er echt oud uitziet is dat een slechte reclame voor een bedrijf. Een website is een virtuele voordeur van uw bedrijf en als klanten zien dat dit een gedateerde website is wordt uw bedrijf minder serieus genomen. Neem bijvoorbeeld veel fotografen die de meest prachtige foto’s maken, maar deze presenteren op een website die vreselijk verouderd is. Dat is ontzettend zonde van de potentie die een product heeft. De verpakking en presentatie is minstens net zo belangrijk voor de buitenwereld.

3. Niet zelf content kunnen aanpassen

Is uw website ook ondergebracht in een systeem waarin u zelf niets kunt doen? Eenvoudig een tekstuele verandering of andere foto’s? Dat is ook niet meer van deze tijd. Als ondernemer moet u zelf uw website kunnen beheren.

4. Langzame website

Een website die erg groot is of op een ouderwetse manier opgebouwd waardoor deze niet snel reageert als een potentiële klant ergens op klikt. KISSmetrics heeft onderzocht dat een klant verwacht dat wanneer er ergens op geklikt wordt dit binnen 2 seconden laad.

5. Slechte SEO

Uw website is slecht vindbaar in google en veel potentiële klanten kunnen u niet vinden waardoor ze bij een concurrent terecht komen.

6. Slechte ROI

Klanten blijven niet lang op de website en google analytics laat een hoge bounce rate zien. Dit betekent dat de potentiele klanten die uw website gevonden hebben snel afhaken en er geen conversie plaatsvind op uw website.

7. Geen statistieken

U heeft weinig inzicht in de website en wat potentiële klanten op uw website doen en op deze manier kunt u mogelijk conversie niet meten.

Conclusie

Als uw website voldoet aan één of meer van deze signalen wordt het echt tijd om deze te vernieuwen. Een nieuwe website in WordPress zorgt vanuit de basis al voor bijna al deze punten. Het enige punt dat u zelf nog hoeft te doen in een WordPress website is de content aantrekkelijk maken waardoor uw ROI hoog is. Deze andere zes punten heeft u standaard al met een website van Kroeze & Koolmees Online. De prijzen beginnen al vanaf 250 euro voor een WordPress website. Wacht niet langer en start vandaag nog met een nieuwe website.

Top

Geef een reactie

Required fields are marked *.


Top