Blog

Nieuwe Herbalife webshop

Online HerbaShop is een concept van Kroeze & Koolmees Online. Het was de eerste webshop die wij hebben gebouwd. In maart 2013 zijn we gestart met ons onderneming en ook met de Online HerbaShop die op dat moment in PrestaShop was gebouwd. Inmiddels zijn we ruim anderhalf jaar verder en werd het tijd om al opgedane kennis en ervaring te gebruiken om Online HerbaShop een nieuwe impuls te geven.

WooCommerce

Kroeze & Koolmees Online pleit altijd voor WordPress met WooCommerce en het is dan ook geen verassing dat Online HerbaShop hier nu ook in opereert. De vindbaarheid in Google is op deze manier gewoon beter en makkelijker te vergroten. Tevens is het meer overzichtelijk voor de consument en zijn er veel meer mogelijkheden qua uiterlijk.

Online HerbaShopOnline HerbaShop
Oude Online HerbaShop                                                            Nieuwe Online HerbaShop

Online HerbaShop maakt gebruik van multi language en is beschikbaar in drie talen en dat worden er zelfs vier. Door simpelweg op een vlaggetje te drukken veranderd de website in een andere taal. Online HerbaShop is beschikbaar in Nederland, Portugal, United Kingdom en binnenkort in Indonesië en USA. Vanuit Nederland wordt er met een webshop in maar liefst vijf landen zaken gedaan. De webshop houdt zelf rekening met het land van herkomst van de consument. Als een Portugees inlogt krijgt hij automatisch de Portugese website om verwarring te voorkomen.

Webshop laten bouwen

Online HerbaShop is een voorbeeld van een webshop die Kroeze & Koolmees Online ook voor u kan maken. Vanaf 450 euro is het al mogelijk om een WordPress met WooCommerce te laten maken. Voor een specifieke offerte gericht op uw wensen kunt een vrijblijvend een afspraak maken of direct een offerte aanvragen.

Top

Geef een reactie

Required fields are marked *.


Top