Blog

Kroeze & Koolmees Online accepteert Bitcoins

Bitcoins

Bitcoins is een cryptocurrency waarmee nu ook bij ons betaald kan worden. Een aantal ondernemers accepteert het al langer en het is een middel dat zowel mijn compagnon als ik al lang in de gaten houden. We geloven beide in de Bitcoin en daarom willen we zelf ons klanten ook de mogelijkheid bieden om ons rechtstreeks in Bitcoins te betalen. Als u in Bitcoins wilt betalen kunt u dit aangeven aan ons bij aankoop van uw website.

Bitcoins uitleg

“Bitcoin is een nieuwe vorm van geld: revolutionair, decentraal, neutraal en vrijwillig. Bitcoins zijn digitaal geld en u kunt ze dus gebruiken net zoals Euro’s of Dollars. U kunt er goederen mee kopen, onderling betalingen mee doen, ze ontvangen in ruil voor een dienst, ermee speculeren of ze weer omruilen voor geld. Dit zijn nog maar enkele toepassingen van de ontelbare mogelijkheden die Bitcoin biedt. Bitcoin is wat ze noemen een “cryptocurrency” het is een digitale decentrale munteenheid waarvan de koers fluctueert op de open markt. In tegenstelling tot de systemen waar we nu mee betalen, zoals bijvoorbeeld creditcards, is bitcoin uitermate geschikt voor gebruik op het Internet” Bitcoins-vergelijken.nl

Bitcoins is ook een middel waarin ik zelf al verschillende keren in geïnvesteerd heb wanneer ik een stijging voelde aankomen. Bijvoorbeeld laatst met het nieuws rondom Griekenland. Dat is slecht voor de euro en daardoor goed voor de Bitcoin die een koers verhoging van ruim 80 euro kreeg op het hoogste punt. Uiteraard is er altijd risico, maar het kan een interessant middel zijn om in te beleggen.

Bitcoins vergelijken & informatie

Doordat wij beide enthousiast zijn over de Bitcoin en al geruime tijd kennis opgedaan hebben over de Bitcoin zijn wij ook met een initiatief gestart om de Bitcoin markt beter in kaart te brengen. Wij willen vraag en aanbod beter met elkaar verbinden en actualiteit (trends) rondom de Bitcoin weergeven. De website die wij gestart hebben voor bitcoins vergelijken heet bitcoins-vergelijken.nl. Als u meer wilt weten over koers of waar u Bitcoins nog meer kunt uitgeven breng dan een bezoek aan de website!

 

Top

Comments are closed.

Top