Hosting en onderhoud

Hosting

Service2De hosting van uw website bij Kroeze & Koolmees Online kost 10 euro per maand. Wanneer u hosting bij Kroeze & Koolmees Online afneemt krijg u één domein gratis.
Hosting en onderhoud zijn belangrijk nadat uw website is opgeleverd zodat deze continue blijft draaien.

Onderhoud/Servicecontract

Naast hosting kunt u ook een service contract aan te gaan met Kroeze & Koolmees Online. Dit houdt in dat u 24/7 support krijgt en dat wij uw website voor u beheren en onderhouden (voorzien van thema updates & plugs updates, dagelijkse back-ups, verandering doorvoeren, beveiliging en de website SEO friendly maken).

De kosten van dit pakket zijn vanaf 60 euro per maand voor een eenvoudig service contract waarbij uw website voor u onderhouden wordt. Als u Kroeze & Koolmees Online ook content wijzingen wilt laten doen kan dit vanaf 75 euro per maand. Als u het meeste uitgebreide servicecontract wilt met high priority komt u op 120 euro per maand . Als u meerdere websites of veel wijzigingen heeft is het aan te raden om het meest uitgebreide pakket te nemen. Voor een gemiddeld aantal wijzigingen met een enkele website volstaat een contract vanaf 75 euro al. Als u geen wijzigingen heeft of deze zelf wilt doen en enkel de website door ons wilt laten draaien (updates en dergelijke) is een contract van 60 euro aan te raden. Een servicecontract is altijd aan te raden, omdat u dan nooit voor verassingen komt te staan. Ook als u zelf de content invult en wat kennis heeft is het toch aan te raden om een contract af te sluiten zodat wij altijd bereikbaar zijn voor support. Zonder contract krijgt u een factuur per handeling die wij doen en dat valt vaak veel hoger uit.

Hosting en onderhoud zijn bij Kroeze & Koolmees Online niet duur en het neemt alle zorgen uit handen zodat u bezig kunt zijn met uw eigen werk.

Top