Blog

Home8 alarmsysteem

Home8 Alarmsysteem beveiligt je huis op een slimme manier met beeldverificatie waardoor een vals alarm niet meer voorkomt. Dankzij de gepatenteerde Plug-Activate-N-Play™-techniek is het systeem binnen enkele minuten geïnstalleerd en geactiveerd. Het Home8 platform integreert alle sensoren, camera’s en data in de Home8 app zodat alle beschikbare informatie direct kan worden geverifieerd. Het Home8 Alarm met beeldverificatie is het meest complete slimme alarmsysteem beschikbaar die je niet alleen beschermt tegen inbraak maar ook tegen brand, koolmonoxide vergiftiging en waterschade.

Ouderenzorg alarmsysteem

Het is geen geheim dat ouderen vaak net een beetje meer hulp nodig hebben dan jongeren. Wanneer een senior nog zelfstandig kan wonen is dat heel prettig, maar een goed “vangnet” is toch wel verstandig. De moderne techniek kan je daarbij helpen. De innovatie technologie van Home8 bestaat uit een totaaloplossing van connected sensoren, alarmmeldingen en medicatie-inname. Home8 Ouderenzorg Alarm ondersteund thuiszorg verpleegkundigen alleenstaande en kwetsbare ouderen, thuiszorginstellingen en mantelzorgers .

Een ouderenzorg alarmsysteem is grotendeels een “normaal” alarmsysteem. Wanneer de hoofdunit een melding krijgt zal er een actie uitgevoerd worden. De actie bestaat in dit geval gewoonlijk uit sturen van een melding naar een aantal voorgeprogrammeerde telefoonnummers. De manier waarop er een melding naar het systeem wordt gestuurd is echter anders ten opzichte van een regulier alarmsysteem. Bij een ouderenzorg alarm zijn het meestal niet de bewegings- of deursensoren die een signaal sturen, maar sensoren als een paniekknop, val-detector of SOS-knop.

Internet

Het Home8 Ouderenzorg Alarm beschikt over een internetaansluiting.. Aangesloten op het internet kan het systeem zelfstandig naar buiten communiceren of van buitenaf mee worden gekeken. Met bijvoorbeeld een druk op de paniekbutton wordt een hulpoproep verstuurd naar de vooraf ingestelde gebruikers. De standaard meegeleverde Twist HD camera heeft een luister en terugspreekfunctie zodat je direct kan communiceren.

Bestel nu een alarmsysteem en bescherm uw eigendommen in de winter.

Top

Geef een reactie

Required fields are marked *.


Top