Blog

EiwitShakes webshop

Met gepaste trots presenteren wij een nieuw groot project dat wij online gezet hebben namelijk de webshop van Eiwitshakes.info. Eiwit-shakes.info is een supplementen website die samenwerkt met veel grote supplementen merken zoals: MDY, Fast Research, Vitargo, Nutrend en nog veel meer merken. Daarnaast heeft de eigenaar een eigen eiwit merk laten ontwikkelen genaamd Victory Nutrition.

EiwitShakes

De webshop van eiwitshakes.info moet gaan concurreren met de grote verkopers die al actief zijn in de branche. Kroeze & Koolmees Online heeft de laatste technieken op het gebied van SEO toegepast zodat de organische vindbaarheid van Eiwit kopen in Google zich zal gaan ontwikkelen. Over enkele maanden moet de website vindbaar zijn op de eerste pagina van google op de term eiwit kopen. Het is een uitdaging om dit te realiseren met concurrenten die een paar duizend orders per dag versturen. Kroeze & Koolmees Online gaat deze uitdaging graag aan en gaat zorgen dat Eiwit kopen goed vindbaar wordt zodat potentiële consumenten op de website terecht komen met de juiste zoektermen. EiwitShakes.info verkoopt verschillende spieropbouw middelen.

EiwitShakes webshop

De webshop van eiwitshakes.info is gemaakt in WordPress met WooCommerce en is van alle laatste innovaties voorzien. Zo is het mogelijk om met veel betaalmethodes te betalen waaronder: iDeal, Creditcards, bankoverschrijving, mistercash, VVV cadeaubon, Webshop giftcards, Bitcoins, Paypal, ING Homepay en Sofortbanking. Daarnaast is er gekozen voor een strak en mooi design dat snel en fijn werkt. Het thema in met ondersteuning van plugins moet zorgen voor een nog betere ervaring van de consument, omdat deze van alle gemakken is voorzien. Kroeze & Koolmees Online kan voor uw bedrijf een webshop opzetten zodat uw producten vindbaar worden op internet.

Update*

SEO van Kroeze en Koolmees Online heeft de webshop nu al een een nummer 5 positie gegeven in google op de term “eiwit kopen”.

Top

Geef een reactie

Required fields are marked *.


Top