Blog

Fitnesscentrum Bolnes website

Kroeze & Koolmees Online heeft de nieuwe website van Fitnesscentrum Bolnes verzorgd. Fitnesscentrum Bolnes is vanaf 1 januari 2016 het nieuwe Fitnesscentrum van Kevin Koolmees. Kroeze & Koolmees Online verzorgt het onderhoud en de SEO van de website.

WordPress Fitnesscentrum Bolnes

De website heeft een strakke uitstraling met een echte Fitness achtergrond. De stijl van het template spreekt veel consumenten aan. De mogelijkheden met de templates worden ook steeds groter. Zo zijn er nu lesroosters die kunnen worden gemaakt en steeds meer andere handige plugins om een website zo functioneel mogelijk te maken.

Binnen korte tijd heeft Kroeze & Koolmees Online het voor elkaar gekregen om de website eerste te maken op de termen “fitness Ridderkerk” en “sportschool Ridderkerk”.

Wanneer u ook een website wilt die een goede ranking in Google verkrijgt kunt u contact met ons opnemen.

 

Top

Home8 alarmsysteem

Home8 Alarmsysteem beveiligt je huis op een slimme manier met beeldverificatie waardoor een vals alarm niet meer voorkomt. Dankzij de gepatenteerde Plug-Activate-N-Play™-techniek is het systeem binnen enkele minuten geïnstalleerd en geactiveerd. Het Home8 platform integreert alle sensoren, camera’s en data in de Home8 app zodat alle beschikbare informatie direct kan worden geverifieerd. Het Home8 Alarm met beeldverificatie is het meest complete slimme alarmsysteem beschikbaar die je niet alleen beschermt tegen inbraak maar ook tegen brand, koolmonoxide vergiftiging en waterschade.

Ouderenzorg alarmsysteem

Het is geen geheim dat ouderen vaak net een beetje meer hulp nodig hebben dan jongeren. Wanneer een senior nog zelfstandig kan wonen is dat heel prettig, maar een goed “vangnet” is toch wel verstandig. De moderne techniek kan je daarbij helpen. De innovatie technologie van Home8 bestaat uit een totaaloplossing van connected sensoren, alarmmeldingen en medicatie-inname. Home8 Ouderenzorg Alarm ondersteund thuiszorg verpleegkundigen alleenstaande en kwetsbare ouderen, thuiszorginstellingen en mantelzorgers .

Een ouderenzorg alarmsysteem is grotendeels een “normaal” alarmsysteem. Wanneer de hoofdunit een melding krijgt zal er een actie uitgevoerd worden. De actie bestaat in dit geval gewoonlijk uit sturen van een melding naar een aantal voorgeprogrammeerde telefoonnummers. De manier waarop er een melding naar het systeem wordt gestuurd is echter anders ten opzichte van een regulier alarmsysteem. Bij een ouderenzorg alarm zijn het meestal niet de bewegings- of deursensoren die een signaal sturen, maar sensoren als een paniekknop, val-detector of SOS-knop.

Internet

Het Home8 Ouderenzorg Alarm beschikt over een internetaansluiting.. Aangesloten op het internet kan het systeem zelfstandig naar buiten communiceren of van buitenaf mee worden gekeken. Met bijvoorbeeld een druk op de paniekbutton wordt een hulpoproep verstuurd naar de vooraf ingestelde gebruikers. De standaard meegeleverde Twist HD camera heeft een luister en terugspreekfunctie zodat je direct kan communiceren.

Bestel nu een alarmsysteem en bescherm uw eigendommen in de winter.

Top

EiwitShakes webshop

Met gepaste trots presenteren wij een nieuw groot project dat wij online gezet hebben namelijk de webshop van Eiwitshakes.info. Eiwit-shakes.info is een supplementen website die samenwerkt met veel grote supplementen merken zoals: MDY, Fast Research, Vitargo, Nutrend en nog veel meer merken. Daarnaast heeft de eigenaar een eigen eiwit merk laten ontwikkelen genaamd Victory Nutrition.

(meer…)

Top

Kroeze & Koolmees Online accepteert Bitcoins

Bitcoins

Bitcoins is een cryptocurrency waarmee nu ook bij ons betaald kan worden. Een aantal ondernemers accepteert het al langer en het is een middel dat zowel mijn compagnon als ik al lang in de gaten houden. We geloven beide in de Bitcoin en daarom willen we zelf ons klanten ook de mogelijkheid bieden om ons rechtstreeks in Bitcoins te betalen. Als u in Bitcoins wilt betalen kunt u dit aangeven aan ons bij aankoop van uw website.

(meer…)

Top

SEO laten verbeteren door professionals

SEO belangrijkste onderdeel van uw website.

Als ondernemer of bedrijf is een website uw digitale visitekaartje. U wilt klanten aantrekken middels uw website, maar daarvoor moet u uiteraard wel gevonden worden. Om gevonden te worden in Google dient een website aan een aantal eisen te voldoen. Steeds meer bedrijven gaan SEO oftewel Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Professionals zorgen er dan voor dat uw website aan deze eisen voldoet. Echter zijn SEO pakketten bij web bedrijven bijzonder kostbaar. Een junior SEO-er kost over het algemeen 45 euro per uur een medior SEO-er 60 euro per uur en een senior SEO-er 90 euro per uur. Natuurlijk hanteert Kroeze & Koolmees Online hele andere tarieven! Ons missie is nog altijd kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs.

(meer…)

Top

SEO Alarm! Niet mobile responsive websites verliezen ranking in Google

Mobile responsive ontzettend belangrijk!

Google is de strijd aangegaan met websites die niet mobile responsive zijn. Mobile responsive houdt in dat de website zich aanpast aan elk beeldformaat van bijvoorbeeld mobiele apparaten zoals: telefoon en tablet. Sinds 21 april 2015 is het menens en gaat je website dalen in de mobiele rankings van Google (als deze niet mobile responsive is) en dit is ontzettend slecht voor je website/webshop. (meer…)

Top

Nieuwe WordPress voor administratie kantoor

Kroeze & Koolmees Online heeft ontzettend veel verschillende soorten klanten uit diverse branches. Voor al deze klanten moet telkens weer een originele website gemaakt worden. Het is voor ons dan ook een uitdaging om voor elke klant een passend template te vinden en zo aan te passen dat het aansluit bij de huisstijl.

(meer…)

Top

Nieuwe Herbalife webshop

Online HerbaShop is een concept van Kroeze & Koolmees Online. Het was de eerste webshop die wij hebben gebouwd. In maart 2013 zijn we gestart met ons onderneming en ook met de Online HerbaShop die op dat moment in PrestaShop was gebouwd. Inmiddels zijn we ruim anderhalf jaar verder en werd het tijd om al opgedane kennis en ervaring te gebruiken om Online HerbaShop een nieuwe impuls te geven.

(meer…)

Top
1 2 3 Page 1 of 3